Over ons

Over ons

Hoe zijn wij op het idee gekomen om hondensokken te verkopen?

Ons hondje Koko heeft verschillende allergieën, waardoor ze veel aan haar pootjes likt. Het werd zo erg dat haar voetjes helemaal stuk begonnen te gaan en om dit tegen te gaan zijn we sokken gaan proberen en dat werkt!

We konden online nergens betaalbare leuke hondensokken vinden. Uiteindelijk voor een veel te dure prijs iets aangeschaft. Toen dachten we, dit moet toch anders kunnen. Dat is de reden dat we op dit idee zijn gekomen.

Naast hondensokken verkopen wij ook andere dieren producten. Onze Koko mag dit allemaal uittesten en dit vindt zij zelf natuurlijk helemaal niet erg :) Zo kunnen wij wel garanderen dat onze producten door de beste getest zijn. En mochten wij niet tevreden zijn over een product, verkopen wij het niet.


Voor degene die nog geïnteresseerd zijn in hoe het nu met Koko gaat. We hebben een test laten doen om te onderzoeken waar ze allergisch voor is, zo kunnen we rekening houden met bepaalde producten en ingrediënten. Wij gebruiken op het moment medicatie om de jeuk te onderdrukken, de ene dag gaat dit beter dan de andere dag. Maar over het algemeen gaat het goed met Koko!

Terug naar blog